skip to Main Content

over multiflex

Paul en Jan Huges startten in 2001 met het bedrijf MultiFlex Makelaarsdiensten vanuit de gedachte om vastgoedprofessionals zoals projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers en woningcorporaties te ontzorgen bij verkoop, verhuur, beheer en vermarkten van vastgoed. MultiFlex voorzag hierin direct in een sterke behoefte en adviseerde opdrachtgevers bij uiteenlopende vastgoedgerelateerde vraagstukken.

MultiFlex groeide in de periode 2001 t/m 2015 uit tot een slagvaardig en multidisciplinair vastgoedbedrijf met een breed en waardevol netwerk aan relaties in binnen- en buitenland. Ook op het gebied van vastgoedbeleggingsmakelaardij speelde MultiFlex een prominente rol in die periode en bracht zij veel transacties tot stand binnen haar uitstekende en zorgvuldig opgebouwde netwerk.

In Nederland strekte het werkterrein zich primair uit tot de regio’s Zeeland, Rotterdam-Rijnmond en Noord-Brabant. Leisure-projecten van opdrachtgevers in de recreatiemarkt bevonden zich in Nederland, België, Curaçao en Duitsland.

Eind 2015 werden de meeste activiteiten ingebracht in de groep TEAMforREAL BV met haar diverse specialty teams. Vanuit MultiFlex Beheer BV wordt een belang gehouden van 45% in deze vennootschap met onderliggende vennootschappen en formules. TEAMforREAL BV met onderliggende activiteiten maakt inmiddels een flinke groei door met kantoren in Nederland en op Curaçao.

Back To Top